Audio-Video

 

LG Electronics (LG) a anunțat recent lansarea aplicației AvatarBook pentru gama televizoarelor LG Smart TV. Aplicația, adresată copiilor pre-școlari, permite interacțiunea acestora în versiunea animată a unei povești, luând rolul principal în clasicele Aladin, Pinochio, Alice în Țara Minunilor și multe altele. Pe lângă interacțiunea foarte amuzantă, AvatarBook  este un mod extraordinar pentru preșcolari de a învăța lucruri noi, prin intermediul unui conținut recomandat vârstei lor.

 

“Avatarbook reprezintă o mică parte din angajamentul LG de a introduce aplicații educaționale pentru copii pe platforma Smart TV” a declarat Richard Choi, vicepreședinte senior al Smart Business Center LG Electronics. “Ca mediu, Smart TV are un potențial nelimitat de a antrena tinerii în noi moduri distincte iar, ca producător al platformei Smart TV, LG crede cu tărie în aplicațiile de care se pot bucura toți membrii familiei.”

Avatarbook nu este greu de utilizat, iar pentru a fi parte a unei povești sau a unei piese distractive, copiii nu au de făcut decât câteva lucruri foarte simple: mai întâi, aleg o piesă sau o poveste din cele existente în baza de date, apoi își fac un auto-portret cu ajutorul camerei integrate în televizorul Smart TV, după care îl pot customiza cu peste 20 de coafuri sau pot modifica dimensiunea, forma sau contrastul feței. La final, vor apărea pe ecran ca un caracter de desene animate sau ca interpretul cântecului ales.

Aplicația Avatarbook este compatibilă cu televizoarele LG Smart TV echipate cu cameră și va fi disponibilă în LG App Store începând cu această lună.

HR
HR
Ajouter un commentaire