LG Studio oferă combinația de success cu design premium și inovativ

Premium Built-in

LG Electronics a prezentat noul pachet premium incoporat pentru bucătărie la IFA 2014. Avand un pachet unic, modern, de lux în bucătăria tradițională europeană, LG Studio combină stilul sofisticat cu cele mai recente inovații în tehnologia de electrocasnice. Fiecare produs al LG Studio a fost special proiectat pentru a face parte dintr-o soluție complexă, integrată pentru maximă performanță, confort și un sentiment de armonie vizuală. LG Studio oferă o combinație totală de aparate modern de bucătărie, inclusive pentru gătit, frigidere, cuptoare încorporate, aspiratoare, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase, care reprezintă mixul perfect de funcționalitate și rafinament.

Frigidere incorporabile de la  LG: alimente păstrate proaspete în timp ce se economisește energie
Frigiderele LG cu Total No Frost, sistemul de răcire indirectă care optimizează fluxul de aer în diferite compartimente ale unității garanteaza prospețimea îndelungată a alimentelor. Iar compresorul invertor linear avansat al frigiderelor LG angajează o unitate de tip piston liniar în loc de o unitate piston convențional, generând mai puțină fricțiune internăpentru o mai marefiabilitate și durabilitate, precum și cerințe mai mici de energie și zgomot. Moist BalanceCrisper, cutia specială cu capac gen grilaj  pentru fructe și legume, reabsoarbe umezeala evaporată din fructe și legume pentru a asigura prospețime îndelungată. Mai mult, sistemul modern de purificare a aerului Hygiene Fresh+ folosește un process foarte efficient în 4 pași, inclusiv iluminarea cu ajutorul LED-urilor UV ce elimină 99,999% din bacteriile dăunătoare frecvent întâlnite în frigidere. Iar cu ajutorul ușii Zero Clearance, care se deschide la un unghi de 90 de grade chiar și în cel mai strâmt spațiu, toate sertarele pot fi extinse complet pentru acces facil la alimentele preferate.

Mașină de spălat vase incorporabila de la LG: asigurarea unei curățări rapide

Mașină de spălat vase incorporabila de la LG oferă rezultate clare, folosind tehnologia True Steam, care este activată atunci când modul PowerSteam al unității este pornit. True Steam evacuează particulele de abur de înaltă temperatură–de 1600 de ori mai mici decât dimensiunea picăturilor normale de apă-cu presiunea potrivită astfel încât particulele de alimente să fie înlăturate, iar vasele să rămână imaculate. Temperatura și presiunea aburului sunt gestionate de generatorul de aburi integrat în mașina de spălat vase, care are o atingere delicată, dar care este suficient de puternic pentru a elimina chiar și cele mai dificile pete, cum ar fi cele de ruj. Cu o acțiune fermă și blândă în același timp, revoluționara mașină de spălat vase integrată TrueSteam de la LG oferă clienților rezultate clare și elimină nevoia de pre-spălare de mână. Iar eficiența energetic a mașinii de spălat vase(A+++) este posibilă datorită unității directe cu invertor LG. Această tehnologie avansată a motoruluioptimizează puterea necesară pentru fiecare încărcătură prin transferarea directă și eficientă a energiei de la motorla sistemul de pulverizare a apei.

Plită electrica și hotă integrată de la LG: bucătaria complet utilată

Plita electrica integrată de la LG are indicatori vizuali de iluminare care permit ca plăcile active să fie ușor de identificat, hota integrată oferind un control electronic prin atingere și având caracteristici cum ar fi un cronometru, un indicator de saturație a filtrului și modul intensiv de sincronizare automată pentru maximă ușurință a utilizării.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.