Telefoane Mobile

LG AndroidAdMob este cea mai mare retea specializata in livrarea de reclame in aplicatiile de pe telefoanele mobile. Livreaza lunar peste 7 miliarde de reclame (bannere si text-ad-uri) pe telefoanele mobile (pe toate platformele, incluzand Android si Windows Mobile OS). In urma cu 3 luni a fost cumparata de Google pentru 750 milioane $.

Dar de ce vorbim de AdMob? Pentru ca, de curand, au publicat informatii pentru luna ianuarie 2010 referitoare la ce platforme sunt cele mai performante in ceea ce priveste mobile advertising. Cu alte cuvinte, ce platforme genereaza cele mai multe afisari ale bannerelor si text-ad-urilor de care vorbeam. Ei bine, din acest raport cel mai bine se pozitioneaza sistemul de operare Android: crestere cu 12 procente fata de noiembrie 2009. Daca in urma cu trei luni diferenta dintre Android si platforma aflata pe primul loc era de 28 de procente, pentru luna ianuarie aceasta diferenta a scazut la 12 procente.

Evolutie Android

Ce rezulta de aici:

  • Telefoanele care folosesc Android ca sistem de operare (precum noul LG GW620) sunt din ce in ce mai utilizate
  • Utilizatorii acest smart-phones folosesc intens aplicatii mobile si navigheaza pe internet
    • De aici rezulta si faptul ca pe aceste telefoane mobile poti sa navighezi pe internet la fel de usor ca de pe un laptop :)
  • Tinand cont de aceasta evolutie, dezvoltatorii de software mobile (inclusiv jocuri) isi vor orienta cu atat mai mult atentia spre Android; deci o gama mai mare de aplicatii pe care sa le folosesti pe telefonul tau cu Android

Iata, asadar, un motiv (de fapt mai multe) pentru care va recomandam primul telefon LG cu sistem de operare Android, LG GW620.

HR
HR
Ajouter un commentaire