Events

F1-Melbourne-Australia

Lucrurile arata din ce in ce mai bine pentru pilotul RedBull si actualul campion mondial Sebastian Vettel: odata cu startul noului sezon, acesta a reusit sa revendice prima victorie din 2011 pe circuitul F1 din Australia, dupa o cursa stransa intre el si Lewis Hamilton. O noua speranta pentru echipa Renault este pilotul Vitaly Petrov, care a reusit sa se claseze pe locul 3 in Grand Prix-ul Australiei, fiind prima persoana de etnie rusa care a reusit performanta de a ajunge pe podium.

Echipa Ferrari s-a clasat pe locul 4, iar temerile fanilor F1 privind noile cauciucuri Pirelli s-au dovedit a fi nefondate, lucru evidentiat de catre pilotul Sergio Perez, care a reusit sa termine circuitul cu o singura oprire la standuri.

Cauciucuri-FerrariNoile cauciucuri nu au creat probleme pentru pilotii F1 (Sursa: LAT)


Parteneriat-F1-LGLG continua partneriatul cu Formula 1 si in acest an (Sursa: LAT)

LG Electronics continua partneriatul Formula 1 si in acest an, primele locuri care au beneficiat de toata atentia companiei in acest sens fiind media centerele, cabinele prezentatorilor si standurile spectatorilor, care au fost echipate cu monitoare de ultima generatie. Urmatoarea competitie F1 va avea loc la Kuala Lumpur, intre 8 si 10 aprilie.

HR
HR
Ajouter un commentaire