Audio-Video

Monitor-LG-WideScreen

Monitorul IPS LG 21:9 este, de fapt, sinonim cu cifra 5, pentru ca exact 5 unitati despart modelul LG EA93 de un monitor clasic 16:9. In continuare, vom detalia 5 moduri prin care aceasta diferenta scoate in evidenta monitorul LG UltraWide 21:9:

# 1 – Continut cu adevarat captivant, pe un display IPS UltraWide de 29 inch
In primul rand, formatul UltraWide este foarte asemanator experientei unei sali de cinema, deci, in cazul in care va plac filmele, 21:9 este mai mult decat recomandabil. In plus, puteti conecta oricand o consola de jocuri, cu conditia sa va chemati cat mai multi prieteni in vizita :)
Ca si specificatii tehnice, display-ul IPS LG are o rezolutie de 2560 x 1080 si o putere maxima de 14W, iar functia MHL (Mobile High-Definition Link) permite utilizatorului conectarea display-ului si sunetului telefonului mobil direct la televizor.

# 2 – Multi-Screen Split, cu un singur click
Cu monitorul UltraWide puteti vizualiza 4 surse diferite de continut, cu diverse optiuni de layout, pe acelasi ecran. Imaginati-va deci cum ar fi sa stati pe internet intr-o fereastra, sa vorbiti pe Skype cu prietenii in alta fereastra, sa faceti cumparaturi online in alta si sa vedeti un film, in acelasi timp, printr-un singur click. Fascinant, nu?

# 3 – Mai multa informatie cu mai putin scrolling
Multumita formatului 21:9, una dintre solutiile care vine “la pachet” cu monitorul LG EA93, este chiar lipsa scrollului orizontal – monitorul poate afisa 35 de coloane intr-un singur ecran si, comparativ cu un monitor clasic 16:9, LG EA93 poate afisa 9 coloane in plus.

# 4 – Optim pentru editare grafica
Pentru fotografi, designeri sau artisti, folosirea unui al doilea monitor este esentiala in munca prestata. Totusi, orice profesionist sau amator se va confrunta cel putin o data cu problemele aberatiilor cromatice sau a inconsistentei paletei de culori, probleme care apar cand ambele monitoare sunt folosite. Situatia se “vede” altfel pe un monitor UltraWide: utilizatorul poate vizualiza si edita totul intr-un singur ecran, folosind un singur spectru coor, sRGB 100%. Mai mult, pentru acei utilizatori pasionati de spectrul cromatic, monitorul permite calibrare hardware prin functia True Color Finder.

# 5 – Functia Dual Link-up
Cu atat de multe gadgeturi sub un singur acoperis(smartphoneuri, tablete, camere digitale, laptopuri), e usor sa pierzi fisiere sau sa le gasesti imediat pe cele de care ai nevoie. Una dintre functiile inovatoare ale monitorului UltraWide LG EA93 este numita Dual Link-up si permite conectarea si vizualizarea continutului de pe doua gadgeturi, simultan, pe ecranul monitorului.
Mai mult, designul aerodinamic si marginea extrem de subtire au propulsat monitorul LG EA93 in topul preferintelor vizitatorilor targului IF 2013, astfel ca monitorul UltraWide a avut numai de castigat in cadrul targului de design sus-mentionat.

Aflati detalii despre gama de monitoare premium LG IPS EA93

YouTube Preview Image
HR
HR
Ajouter un commentaire