Corporate

LG obtine, pentru al doilea an consecutiv, premiile pentru telefonul ecologic al anului si pentru cel mai apreciat televizor LCD al anului

LG Electronics, unul dintre liderii in domeniul comunicatiilor mobile si al produselor audio-video, anunta ca a fost distins cu 3 premii prestigioase de catre Asociatia Europena de Imagine si Sunet (EISA –European Imaging and Sound Association). Premiile EISA sunt extrem de importante si recunoscute in intreaga lume datorita juriului format din redactorii sefi ai publicatiilor ce fac parte din asociatie, care realizeaza clasamentul in functie de testarile de produse, analizele si comparatile pe care le fac ei insisi.

1

LG a obtinut cele mai mari recunoasteri pentru 3 categorii, castigand premiul televizorul LCD al anului 2010-2011 in Europa pentru modelul LED LCD 42LE5300,  sistemul compact home theater al anului 2010-2011 pentru modelul HB45E si telefonul ecologic al anului 2010-2011 pentru cel mai bine vandut telefon LG GD510 “Pop”. Compania este mandra sa anunte ca este al doilea an consecutiv in care obtine premii pentru cel mai bun televizor LCD al anului si pentru telefonul ecologic al anului.

” Suntem incantati ca am primit aceste premii de la EISA, mai ales ca am obtinut pentru a doua oara consecutiv premiile pentru telefonul ecologic si pentru cel mai bun televizor LCD. Castigarea acestor premii dovedeste angajamentul pe care LG si l-a luat fata de consumatorii sai de a oferi produse de inalta calitate, concepute pentru a imbina performanta superioara cu un consum redus de energie, respectand astfel strategia de mediu pe care ne-am propus-o”, a declarat Dr. Woo Paik, Presedinte si Chief Technology Officer al LG Electronics.

LG 42LE5300  - Televizorul LCD al anului 2010-2011

Acest televizor LCD Full HD, de dimensiuni extrem de reduse si care incorporeaza tehnologia LED, ofera imagini la o calitate superioara de 1080p, alaturi de functia TruMotion 100Hz precum si conexiunea USB pentru a permite utilizatorilor sa-si conecteze televizorul la alte dispozitive precum laptopuri sau calculatoare. Este de asemenea eficient din punct de vedere al consumului, acesta fiind mult mai redus comparativ cu cel al unui televizor LCD de aceeasi dimensiune. EISA i-a acordat acest premiu pentru calitatea lui ce “face ca LG 42LE5300 sa arate ca merita toti banii, in special cand doresti sa te bucuri de un numar mare de functii si conectivitate uimitoare”.

LG HB45E – Sistemul compact home theater al anului 2010-2011

Sistemul compact home theater ofera imagini la o calitate superioara si pana la 400W de sunet, in timp ce ruleaza atat Blu-ray dar si DVD-uri in sistem surround 2.1. Juriul EISA a acordat acest premiu pentru ca :”Prin elegantul si minimalistul HB45E, LG a setat un nou standard in ceea ce priveste calitatea sunetului si versatilitatea”.

2

LG Pop (LG GD510) – Telefonul ecologic al anului 2010-2011

Avand in vedere ca este unul dintre telefoanele cu cele mai reduse dimensiuni si ecran complet tactil de 3 inci, cu interfata extrem de usor de utilizat, browser web si acces rapid la retele de socializare alaturi de alte functii, nu este de mirare ca modelul LG Pop(LG GD510) s-a dovedit a fi un bestseller LG. Juriul EISA a decis ca acesta merita sa castige “datorita dimensiunii si greutatii reduse, carcasei eficiente ca dimensiune si a consumului redus de energie. Referitor la utilizarea materialelor precum aur, paladiu, cupru si argint, compania Sims Recycling sustine ca LG Pop (LG GD510) isi depaseste competitorii cu usurinta. Evident, nu trebuie facut niciun compromis in ceea ce priveste frumusetea si inteligenta atunci cand se creeaza un produs ecologic.

3

EISA este cea mai mare organizatie editoriala multimedia din Europa, cu membri ce reprezinta 50 de reviste de specialitate din 19 tari europene. In luna iunie a fiecarui an, redactorii sefi ai fiecarei reviste membra EISA se intalnesc pentru a decide care produse, ce au fost analizate in cursul anului precedent in cadrul publicatiilor pe care le reprezinta, merita sa primesca premiile EISA. Cele 6 categorii care se analizeaza sunt: Audio, Video, sisteme Home Theater, Fotografie, Dispozitive electronice pentru masina si telefoane mobile.

HR
HR
Ajouter un commentaire