13 September 2013Comments Off

Dragi parteneri,

presedinte

Luna august a fost una plină de evenimente importante pentru LG. Unul dintre acestea a fost lansarea oficială a celui mai nou si performant smartphone LG, G2, pentru segmentul premium. Evenimentul de introducere la nivel global a LG G2 avut loc în prezența a 700 de invitați din peste 30 de ţări, în Lincoln Center din New York. G2 reprezintă angajamentul companiei noastre de a oferi mai multe inovații centrate pe consumator. LG continuă să studieze şi îşi centrează cercetările asupra stilului de viaţă şi comportamentului consumatorilor, iar rezultatele sunt produse la cele mai înalte standarde de  calitate care satisfac cerinţele chiar şi a celui mai exigent consumator.

Toamna a debutat cu  un alt eveniment de prestigiu, de la 1 septembrie Bucureştiul transformându-se, timp de o lună, în capitala internaţională a muzicii.

LG este mândru să anunţe susţinerea Festivalului George Enescu, în calitate de Partener Tehnologic.

Încă o dată LG Electronics îşi arată implicarea şi interesul faţă de comunitate în dorinţa de a vă face viaţa mai frumoasă.

În calitate de Partener Tehnologic exclusiv al Festivalului George Enescu, LG Electronics a susţinut dezvoltarea aplicaţiei de mobil, disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android. Prin această aplicaţie, utilizatorii de smartphone pot fi la curent cu toate noutăţile, programul spectacolelor, având posibilitatea în acelaşi timp de a urmări în direct concertele din cadrul Festivalului George Enescu.

Gama LG de televizoare Cinema 3D Smart 2013 a făcut parte din orchestra festivalului, în prim plan, pe pe scenele Sălii Mari a Palatului dar şi pe cea a Ateneului Român.

Prin acest parteneriat, LG Electronics își continuă angajamentul de a susține proiectele culturale valoroase din România.

Reușim astfel să marcăm importanța pe care o are tehnologia în promovarea culturii și în comunicarea valorilor artistice.

La nivel global, LG Electronics a încheiat un important contract de sponsorizare cu una dintre cele mai valoroase echipe de fotbal din Europa, Bayern Leverkusen din Germania. Timp de 3 ani, fotbalişti de top vor purta echipamente sportive cu sigla LG.

Să avem o lună bună plină de rezultate valoroase pentru fiecare!

 

HR
HR
Ajouter un commentaire