LG TV și accesoriile

8 May 2013Comments Off

 

Ce ar fi o ținută fără accesoriile potrivite? Gândiți-vă, de exemplu, la o frumoasă rochie, fără o curea, fără o eșarfă sau un colier, fără inele sau brățări, total lipsită de accesorii, de fapt. Rochia va fi în continuare frumoasă, dar sentimentul este acela că ceva lipsește.

Vorbim despre același sentiment dacă ne gândim la un televizor LG într-o sufragerie, lipsit complet de accesorii.  Sigur, tehnologic vorbind, televizorul LG este o piesă de rezistență în sine, dar haideți să vedem cum și cu ce anume am putea îmbunătăți experiența și momentele petrecute în fața acestuia.

 

Ochelarii LG CINEMA 3D — Comoditate, stil, confort

Adu-ți aminte de momentul în care televizorul LG 3D a ajuns în locuința ta. Ai scos cu grijă pachetul din cutia de carton, ai ales locul perfect din sufragerie iar în minutele imediat următoare totul a fost montat și pregătit să fie pornit pentru prima dată. Acum, o întrebare rapidă – care este prima funcție pe care vrei să o verifici? Primul impuls este să pui mâna pe ochelarii 3D și să experimentezi cât mai repede un film sau un joc, nu-i așa?

În funcție de regiune, televizoarele Smart TV LG CINEMA 3D sunt livrate cu 4 până la 6 perechi de ochelari 3D, dar pentru momentele speciale când casa este plină de prieteni, puteți achiziționa pachete de ochelari direct de la reprezentanțele LG, la prețuri minime. Ochelarii LG CINEMA 3D ies în evidență când vorbim despre greutate, siguranță, confort și preț. După cum probabil știți, există două tipuri de ochelari 3D și, în timp ce competiția a adoptat tehnologia SG (Shutter Glass), LG a ales soluția FPR (Film Patterned Retarder), care are ca rezultat o pereche de ochelari mai ieftină, mai ușoară, lipsită de cabluri, baterii și efecte negative vizuale.

 

Ca un plus, LG a încheiat un parteneriat cu faimosul designer francez Alain Mikli pentru o pereche de ochelari 3D care urmează să impună noi reguli în ceea ce privește designul și aspectul acestora. De asemenea,  din noul registru al ochelarilor LG 3D fac parte și ochelarii produși de către Ray-Ban și Google Style.

 

 

Iar pentru cei care poartă ochelari de vedere, LG a dezvoltat o pereche de ochelari 3D „clip-on”, care se atașează foarte ușor celor de vedere, printr-un sistem de prindere pe bază de cleme. Întrebuințările sunt multiple, dar ca sugestie, ochelarii 3D “clip-on” pot deveni foarte folositori în sălile de cinema.

În privința copiilor, micii mari fani ai noilor tehnologii, LG a dezvoltat o pereche specială de ochelari 3D, polarizați, cu o ramă mai mică, foarte ușoară, lipsiți complet de cabluri.

 

Magic Remote – o experiență magică

Dacă încă folosiți multe butoane și taste pentru a schimba canalul sau volumul televizorului, trebuie să luați în considerare telecomanda LG Magic Remote – tot ce aveți de făcut este să o îndreptați către televizor, să dați unul sau două clickuri, sau să lăsați rotița de scroll din centrul telecomenzii să decidă ce conținut veți vedea.

De asemenea, designul ergonomic adaugă un plus de confort și susține nivelurile de interacțiune cerute de către tehnologia Smart TV.  În plus, LG a lansat o nouă versiune Magic Remote în luna decembrie, noua telecomandă având un nou design și funcții îmbunătățite, fiind compatibilă cu toate televizoarele LG Smart TV.

 

Video Call Camera – conferințe video la un alt nivel

Încă de la apariție, tehnologiile care suportă apelurile video s-au concentrat mai mult pe potențial decât pe aspectul practic. Până la urmă, toată lumea știe cât de frustrant este să ai o sesiune de „video chat” pe ecranul laptopului sau chiar pe ecranul smartphone-ului. Cu ajutorul LG Video Call Camera, aceste neplăceri dispar subit – instalarea durează doar câteva secunde, apoi comunicarea ia o nouă dimensiune, direct pe ecranul televizorului, în rezoluție FullHD.

 

Mai exact, versiunea 2013 a LG Video Call Camera suportă o rezoluție 1920 x 1080 și, printre altele, o funcție numită  Smart Zoom, care permite mărirea oricărei părți a imaginii. Astfel, un singur click va genera o grilă pe ecranul televizorului, iar utilizatorul nu trebuie decât să aleagă chenarul pe care dorește să îl mărească.

 

De unde să cumperi acesorii pentru televizorul tău LG

 Majoritatea acesoriilor prezentate pot fi găsite la cea mai apropiată reprezentanță LG și cât de curând, în LG Smart Mall. Pe data viitoare!

 

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire