O dată cu debutul noului an, inovaţia şi tehnologia îşi fac loc din nou în viaţa consumatorilor.

Anul se deschide cu unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiilor avansate, CES 2014 (International Consumer Electronics Show),  care are loc anual în Statele Unite. Între 7 şi 10 ianuarie, în oraşul Las Vegas au fost prezentate cele mai noi şi uimitoare produse dotate cu tehnologiile avansate LG.

Printre noutăţile acestui an, la CES a fost prezentată noua gamă de televizoare OLED, una dintre cele mai cuprinzătoare la nivel mondial. Cei care au vizitat  standul companiei la CES au avut posibilitatea de a vedea cel mai mare televizor CURBAT OLED ULTRA HD din lume (modelul 77EC9800) împreună cu modelele variate ale televizoarelor OLED, de 55 şi 65 inci, pe care compania le oferă. De asemenea, au mai fost expuse elegantul televizor GALLERY OLED (modelul 55EA8800) şi televizorul OLED CURBAT (modelul 55EB9600), cu amprentă redusă asupra mediului. O altă noutate prezentată cu ocazia CES 2014 este noua gamă premium audio video care include cele mai recente şi aclamate produse, respectiv sistemul de sunet SoundPlate (model LAB540W) care conferă  economie de spaţiu, inovativul Sistem Audio Wireless (modelul NP8740) şi elegantul Sound Bar (model NB5540), cu un design deosebit. Aceste sisteme, alături de o serie de alte produse de înaltă clasă, oferă un sunet bogat, extrem de clar, împreună cu multitudinea de caracteristici inteligente şi convenabile de conectivitate, care fac  sistemele LG atât de versatile.

LG pune preţ pe calitatea vieţii consumatorilor săi şi pentru acest lucru intră pe piaţa produselor destinate unui stil de viaţă sănătos cu brăţara Lifeband Touch şi căştile Heart Rate, două produse portabile care marchează prima incursiune a companiei în tehnologia fitness. Cu un design confortabil, ambele produse sunt compatibile cu celelalte dispozitive, astfel încât monitorizarea sănătăţii nu necesită un efort suplimentar în afară de prinderea unei brăţări şi utilizarea unor căşti.

Printre lansările acestui an la CES se numără şi nouă serie de televizoare ULTRA HD prin care LG setează noi standarde prin prima rată de contrast de 21:9 din lume pentru modelul de televizor Ultra HD cu ecran curbat, LG 105UC9, cu o diagonală remarcabilă de 105 inci. De asemenea, LG prezintă la CES 2014 maşinile de spălat  si  uscat cu TURBOWASH™ , cu mega capacitate frontală şi superioară de încărcare.

LG Electronics (LG) a prezentat în cadrul International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas noua platformă destinată televizoarelor smart.

Platforma webOS, care urmează să fie implementată într-un procent mai mare de 70% din totalul televizoarelor smart produse de LG în 2014, simplifică realmente experienţa de vizionare oferită de televizorul Smart. Simplitatea de utilizare de care dispune facilitează căutarea de conţinut şi vizionarea, conectarea la alte aparate, inclusiv procesul iniţial de setup.

Tot în cadrul CES, LG a prezentat cel mai nou Ultra PC (model 13Z940), alături de cea de-a doua generaţie a Tab-Book 2, două dispozitive hibride (modelele 11T740 şi 11T540). Uşoare, frumoase şi rapide, cele mai noi produse PC LG oferă o flexibilitate de neegalat. Gama LG din 2014 este special concepută pentru a permite consumatorilor noştri să profite de tehnologia de ultimă oră printr-o multitudine de moduri inovative. În esenţă, noua generaţie de produse LG permite utilizatorilor să găsească calculatorul perfect pentru nevoile lor, fie că este vorba de domiciliu, loc de muncă, şcoală sau divertisment.

Suntem siguri că 2014 este anul care va poziţiona LG ca lider pe o piaţă extrem de competitivă bazându-ne pe calitatea excepeţională a  produselor noastre, pe tehnologiile inovative şi pe accentul pus pe a face viaţa consumatorilor noştri mai frumoasă. Cu LG, totul este posibil.

Să aveţi un an plin de inovaţie!

Bumseop Lee – Preşedinte LG Electronics România

 

Untitled

HR
HR
Ajouter un commentaire