Telefoane Mobile

LG-Optimus-7Intr-o perioada in care avem de ales intre zeci de telefoane, fiecare cu functiile specifice, ne este uneori dificil sa facem alegerea cea mai buna. Iata un motiv intemeiat pentru care iti propunem, in cele ce urmeaza, 10 motive pentru care sa alegi noul LG Optimus 7 E900, primul telefon LG cu sistem de operare Windows Phone 7.

1. Pentru ca iti ofera cea mai prietenoasa interfata
Toti cei care au testat noul Optimus 7 recomanda telefonul pentru interfata sa prietenoasa, atu remarcabil al noului sistem de operare, care imparte continutul in asa numitele “hubs”. Vrei sa dai un telefon, sa trimiti un update pe retelele sociale, sa deschizi un PowerPoint sau sa faci o poza, ai acces imediat la oricare dintre aceste functii.
Dupa cum spunea Radu Dumitru, Mobbi.ro, despre interfata: “daca maine ar putea fi disponibila pentru sistemul de operare al telefonului meu, as instala-o fara sa stau pe ganduri!”

2. Pentru ca poti rula continut multimedia pe televizorul, monitorul sau sistemul home-cinema, direct de pe telefon
Play To: prin tehnologia DLNA DMR transferi fisierele multimedia din Hub-urile de imagini, video sau muzica catre alte dispozitive electronice compatibile doar in cativa pasi simpli, fara a mai fi necesara accesarea unor meniuri complicate.

3. Pentru ca poti inregistra video in format HD
Rezolutia video 720p HD (16:9) ofera posibilitatea inregistrarii si redarii unor videoclipuri de inalta calitate, in culori vii, ideale pentru postarea pe retele sociale sau pentru a fi vizionate pe televizor via Play To.

4. Pentru ca poti realiza poze panoramice extraordinare
LG Optimus 7 se numara printre putinele telefoane care iti ofera posibilitatea sa faci poze panoramice. Iar rezultatul i se impresionant si lui Costin Cocioaba – Refresh.ro, care a facut niste poze superbe in Atena.

5. Pentru ca, intr-o singura  aplicatie, ai trei tipuri de informatii extrem de utile.
ScanSearch, aplicatie ce foloseste tehnologia Augmented Reality, te conecteaza cu o lume plina de informatii:  meteo, banking sau divertisment, intr-o experienta memorabila. Apasa Tile-ul ScanSearch si indreapta camera telefonului in sus pentru prognoza meteo, in jos pentru harta localizata sau drept pentru zone de divertisment in apropiere.

6. Pentru ca ai un spatiu de stocare impresionant: mii de documente si de poze
16 GB spatiu, pe care sa il folosesti cum vrei: documente, poze, filme, aplicatii – toate au loc pe telefonul tau mobil!

7. Pentru ca poti folosi GPS-ul integrat, inainte de a te rataci
GPS-ul foloseste hartile Bing si Google Maps pentru a-ti localiza cat mai exact destinatia dorita.

8. Pentru ca ai acces la retelele sociale in orice moment
Facebook si Windows Live sunt integrate in lista de contacte, care reprezinta o noua etapa in organizarea agendei: vezi in acelasi loc numarul de telefon, adresa de email, pozele si update-urile de pe Facebook.

9. Pentru ca este un telefon rezistent, nu se va sparge la primul contact cu solul
“Am apreciat spatele metalic al telefonului, pentru o rezistenta mai buna la zgarieturi”, mentioneaza Radu Dumitru, Mobbi.ro

10. Pentru ca are o calitate foarte buna a sunetului
Printre atu-urile pe care le remarca la Optimus 7, Vali Birzoi, BusinessCover.ro, subliniaza “calitate a convorbirilor foarte buna”.

Telefonul poate fi cumparat online, pe Vodafone.ro si din magazinele Vodafone din intreaga tara. Iar daca mai ai intrebari, iti raspundem cu drag! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire