Telefoane Mobile

LG Optimus

Pe o piata de smartphone-uri suprasaturata, Optimus Z capteaza atentia prin stilul caracterizat de un design unic si finisaje metalice mate. Acest aspect, numit Z-style, da telefonului o prezenta singulara pe piata si il pozitioneaza foarte clar ca fiind un produs LG premium.

Un stil permanent
Similar brandurilor de lux, Optimus Z da dovada de un design atemporal, ce transcende barierele fashion prin linii subtile, inchise, si eleganta care aduce aminte de un tanar businessman imbracat cu gust.

Z Style inglobeaza urmatoarele atribute:

1. Design unic
Contrastand cu multe alte smartphone-uri, Z-style adopta un stil simplu, cu linii foarte clare. Astfel, formele curbate care se regasesc pe multe alte telefoane au fost abandonate in favoarea unui telefon cu un look rafinat.

2. Perfect oblic in varf

Combinand marginea oblica din varf cu o forma dreapta per total, Optimus Z emana un sentiment de liniste si dinamism totodata. Acest amestec neconventional face din Optimus un castigator al capitolului stil, in clasa smartphone-urilor.

LG Optimus

3: Usor si prietenos, drept si cu stil

Optimus Z este finisat cu materiale soft-touch, placute la atingere. Acest sentiment tactil este completat de catre look-ul unic, cu finisaje din metal mat, ce contrasteaza cu restul telefonului.

Puse cap la cap, aceste caracteristici demonstreaza adevarata identitate Z-Style: un telefon care atrage atentia nu ostentativ, ci te lasa sa il descoperi, putin cate putin.Cu Z-style, LG arata din nou de ce este lider in design pe piata de profil.

HR
HR
Ajouter un commentaire