Telefoane Mobile

optimus-2x

Se pare ca Optimus 2X a atins coarda sensibila a lui Daniel Bort, unul dintre editorii blogului “Android pour les Nuls”. Intr-un post mai extins, acesta a declarat urmatoarele:

“2011 va fi anul LG ! De ce? Pentru ca Optimus 2X este unul dintre cele mai rapide smartphone-uri existente pe piata in momentul de fata. Bine, daca ma intrebati pe mine, e cel mai rapid smartphone si Optimus 3D il ajunge din urma (…). Voi detalia: Optimus 2X nu este foarte scump pentru lucrurile de care este capabil si, pe langa asta, va deschide ochii multor “jucatori” din piata, cu procesorul Tegra 2. Aveam dubii la inceput in ceea ce priveste calitatea ecranului, deoarece display-ul folosit pentru Optimus One a fost bun dar nu indeajuns. Ca un facut, exact atunci a aparut pe piata Optimus 7. Dubiile mi-au disparut definitiv, la nivel hardware. (…)

Se pare ca LG a reusit sa inteleaga evolutia smartphone-urilor si directia in care merge piata, iar acest lucru se vede in impactul pe care l-au avut cele mai noi telefoane produse de catre gigantul koreean: Optimus One, Optimus 7 si acum Optimus 2X! Si optimizarile nu se opresc aici: Optimus 2X a reusit sa invinga in teste Motorola ATRIX, un smartphone echipat cu acelasi procesor. (…)

Prin urmare, am ales Optimus 2X ca urmatorul meu telefon, pentru Android 2.3 si procesorul Tegra 2 (care ar trebui sa devina un standard pentru smartphone-uri si tablet PC-uri), pentru pret si display! Nu imi pare rau deloc, ci din contra, sustin pe oricine care doreste sa achizitioneze varful de lance actual al sistemului Android :)

HR
HR
Ajouter un commentaire